Europees Fiscaal Recht

5e Rondetafelbijeenkomst sectie Europees Fiscaal Recht ‘Fiscale Richtlijnen’

5e Rondetafelbijeenkomst sectie Europees Fiscaal Recht
Op donderdag 22 en vrijdag 23 november 2012 organiseerde de sectie Europees Fiscaal Recht voor de vijfde keer een Rondetafelbijeenkomst in Slot Zeist te Zeist. Deze conferentie had als thema ‘Fiscale richtlijnen’.

De bijeenkomst stond onder leiding van prof. dr. H.T.P.M. van den Hurk (hoogleraar aan de Universiteit Maastricht en belastingadviseur) en mr. J.J.A.M. Korving (belastingadviseur).

Rondetafelbijeenkomst: 'Ontwikkelingen EU-recht; CCCTB'

Op donderdag 3 en vrijdag 4 november 2011 vond voor de vierde keer een Rondetafelbijeenkomst plaats in Slot Zeist te Zeist, georganiseerd door de sectie Europees Fiscaal Recht. Deze conferentie had als thema ‘Ontwikkelingen EU-recht; CCCTB’.

Verslag rondetafelbijeenkomst 4 en 5 november 2010

Op 4 en 5 november 2010 hield de sectie Europees Fiscaal Recht haar jaarlijkse rondetafelbijeenkomst. Ook nu weer werd een aantal spraakmakende onderwerpen op het gebied van het Europees belastingrecht behandeld. Deze keer waren dat 'De invloed van het Europese recht op het formele belastingrecht en het fiscale procesrecht', 'Exit tax', 'Staatssteun en de vrijheden', 'Renteaftrekbeperkingen en EU-recht' en 'Actualiteiten'. Het verslag van de bijeenkomst is inmiddels beschikbaar; u vindt het hier