10e Studiedag De DGA en zijn bv: De relatie tussen de belastingadviseur en de Belastingdienst

woensdag 08 juni 2022
Activiteit: 
PE-Studiedag
Inleider(s): 
Zie programma
Tijdsduur: 
Van 10.00 uur - 17.40 uur
Locatie: 
Hotel Theater Figi te Zeist
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

Deze bijeenkomst is verplaatst van 19 januari naar 8 juni.

Op woensdag 8 juni kunt u deelnemen aan de 10e Studiedag ‘De DGA en zijn bv’. Als het conform de RIVM-richtlijnen mogelijk is, vindt de bijeenkomst op locatie plaats.

Er nemen maximaal 150 leden aan deze bijeenkomst deel.

Ook deze keer bestaat het programma weer uit een combinatie van plenaire bijeenkomsten en workshops. Het thema is 'De relatie tussen de belastingadviseur en de Belastingdienst'. Het programma kent de volgende onderdelen:

Plenair

  • Tax Governance Code
  • Stand van zaken HT
  • Relatie belastinginspecteur-belastingadviseur vanuit het perspectief van de inspecteur

Workshops (deelnemers kunnen er twee kiezen)

  • Loonheffingen en premieheffingen
  • Lucratief belang
  • Privacy 
  • DGA over de grens
  • Actualiteiten DGA
  • Financiële planning

Zie verder het volledige programma. Dagvoorzitter is als vanouds Edwin Heithuis.

De studiedag is interessant voor alle NOB-leden die DGA’s adviseren – of ze nu werkzaam zijn bij kleine, middelgrote of grote kantoren.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail (peprogramma@nob.net) mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 150 NOB-leden aan deze bijeenkomsten deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 50. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Aanmelden kan via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeld link onderaan deze pagina; Nadat u bent geplaatst voor deze bijeenkomst, ontvangt u van de SOB een digitaal keuzeformulier, waarop u uw voorkeur voor de workshops kunt aangeven.