6e Annual Young Tax Meeting op donderdag 16 februari 2023

donderdag 16 februari 2023
Activiteit: 
6e Annual Young Tax Meeting
Tijdsduur: 
15:00 – 18.00 uur (inloop vanaf 14:30 uur; borrel na afloop)
Locatie: 
Ministerie van Financiën te Den Haag
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
2

Op donderdag 16 februari organiseert de Activiteitencommissie van de JOB voor de zesde keer samen met Jong Financiën, Belastingdienst jong, jonge leden van de Nederlandse Vereniging van Advocaat-Belastingkundigen en de jonge medewerkers van de Hoge Raad de Annual Young Tax Meeting. Tijdens deze informele bijeenkomst treffen (jonge) fiscalisten vanuit de belastingadviespraktijk, fiscaal advocaten en alle geledingen binnen de overheid (Belastingdienst, HR en MinFin) elkaar om van gedachten te wisselen en elkaar te leren kennen!

Het thema is: het vertrouwen tussen burger en overheid. De bijeenkomst vindt plaats bij het Ministerie van Financiën. Vooraanstaande sprekers uit de praktijk (onder meer Staatssecretaris van Financiën Marnix van Rij en President van de Hoge Raad Dieneke de Groot) zullen onder leiding van de dagvoorzitter discussiëren over verschillende stellingen die te maken hebben met het (herstel van) vertrouwen tussen burger en overheid. Uiteraard is er ook ruimte voor inbreng vanuit het publiek. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel.

Het programma luidt als volgt:
14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
15.00 uur: Aanvang bijeenkomst
18.00 uur: Plenaire afsluiting met aansluitend een borrel


Er kunnen maximaal 25 JOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Schrijf je dus snel in. Het maximum aantal deelnemers per kantoor bedraagt 5. Registratie gaat op basis van volgorde van aanmelding.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of de inschrijflink onderaan deze pagina (je dient hiervoor te zijn ingelogd).

Kosten
Kosten geen. Maar wie na 8 februari 2023 annuleert wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.  De administratiekosten worden ook in rekening gebracht aan leden die niet komen opdagen (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.