U bent hier

Aspirant-leden gezocht voor Klankbordgroep

01 augustus 2019

Om goed te weten wat er onder de leden leeft heeft het NOB-bestuur enkele jaren geleden een aantal Klankbordgroepen ingesteld. Nu wordt ook specifiek voor de aspirant-leden zo’n groep gevormd. Bij deze de vraag: ben je geïnteresseerd om in die Klankbordgroep zitting te nemen?   

De groep zal bestaan uit tien à vijftien aspirant-leden, afkomstig uit verschillende kantoren en regio’s. Per jaar staan twee bijeenkomsten gepland op het NOB-kantoor in Amsterdam; tussendoor is er (onregelmatig) e-mailverkeer. De belangrijkste taak van de groep is om feedback te geven op de inhoud, de vorm en de organisatie van de Beroepsopleiding Belastingadviseurs en om suggesties voor verbetering te doen. De NOB vindt het belangrijk de Beroepsopleiding op alle fronten up to date te houden en kan daarbij niet zonder de input van de deelnemers.  

Voel je hiervoor? Stuur dan uiterlijk 6 september 2019 een e-mail naar Tessa Nootebos (t.nootebos@nob.net) met daarin je gegevens en een korte motivering van je belangstelling. We streven ernaar de eerste bijeenkomst van de nieuwe Klankbordgroep in het najaar in te houden.