ATAD, implementatiewetgeving en MKB

woensdag 03 juli 2019
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. S.R. Pancham en drs. J. van der Struis
Tijdsduur: 
van 09.45.uur tot 17.15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op 3 juli kunt u deelnemen aan de PE-cursus ATAD, implementatiewetgeving en MKB. De cursus is een basiscursus bedoeld voor gewone leden van de NOB die kennis willen nemen van de ATAD en de Nederlandse (concept)implementatiewetgeving en de praktische gevolgen voor het MKB. Deze cursus is gericht op verbreding en verdieping van de vaktechnische kennis van de cursist in directe samenhang met de praktijk.

Docenten zijn mr. S.R. Pancham (KDPS International Tax Counsel en Radboud Universiteit) en drs. J. van der Struis (RSM Netherlands Belastingadviseurs N.V).

Het programma van deze cursus kan onderaan deze pagina worden gedownload.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de dag van de bijeenkomst 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits de vervanger kwalificeert voor de cursus. In dat geval is wel € 50,- aan administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw Persoonlijke Pagina, of via de link onder aan deze pagina.