Belastbaar feit en maatstaf van heffing

woensdag 12 oktober 2022
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
Jeroen Bijl
Tijdsduur: 
15.30 uur - 19.15 uur
Locatie: 
Hotel Ernst Sillem Hoeve te Den Dolder
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op woensdag 12 oktober 2022 vindt de PE-cursus ‘Belastbaar feit en maatstaf van heffing’ plaats. Deze bijeenkomst is bedoeld voor gewone leden van de NOB die in de dagelijkse praktijk werkzaam zijn in de Omzetbelastingpraktijk.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • De maatstaf van heffing bij annulering en schadevergoeding
  • Ruil van prestaties
  • Subsidies
  • Waardebonnen en kortingskaarten 
  • Betalingen door derden

De cursus maakt ook deel uit van het programma van de Beroepsopleiding Belastingadviseurs.

Docent is Jeroen Bijl (EY).

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. BTW, incl. lichte maaltijd). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk.Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw Persoonlijke Pagina, of via de link onderaan deze pagina.