Bescherming van (familie)vermogen over de generaties (online)

maandag 31 mei 2021
Activiteit: 
PE-webinar
Inleider(s): 
mw. mr. A.E. de Leeuw en mr. M.A.M. van Steensel
Tijdsduur: 
van 13.30 uur - 18.00 uur
Locatie: 
Online
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
4

Tot nader order worden alle PE-bijeenkomsten online aangeboden.

Op 31 mei 2021 organiseert de SOB in het kader van het Programma Permanente Educatie in samenwerking met de sectie Estate Planning het PE-Seminar ‘Bescherming van (familie)vermogen over de generaties’. Het seminar geeft een overzicht van de meest relevante onderwerpen en gaat dieper in op een aantal praktische aspecten die de adviseur tegenkomt in de praktijk o.a. tools en voor- en nadelen in de (fiscale) planning. Het seminar is met name bedoeld voor de generalist voor wie Bescherming van (familie)vermogen onderdeel uitmaakt van een breder takenpakket en die behoefte heeft aan overzicht en op een aantal onderwerpen verdieping zoekt. Het seminar is niet bestemd voor de superspecialisten.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Civiele en fiscale aspecten: Bewind
  • Civiele en fiscale aspecten: Certificering
  • Civiele en fiscale aspecten: Fonds voor gemene rekening
  • Civiele en fiscale aspecten: APV

Inleiders zijn mw. mr. A.E. de Leeuw en mr. M.A.M. van Steensel.

De kosten voor deelname bedragen € 260,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding.

Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 50 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 30. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina of via de link onderaan deze pagina.