Bezwaar en fiscale rechtsbescherming bij de rechtbank en gerechtshof

woensdag 05 februari 2020
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. F.R. Herreveld en drs. H.F. Palm
Tijdsduur: 
van 15.30 uur tot 19.30 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op 5 februari 2020 kunt u deelnemen aan de Module 'Bezwaar en fiscale rechtsbescherming bij de rechtbank en gerechtshof'. De volgende hoofdonderwerpen komen aan de orde:

  • Bezwaarfase;
  • Beroepsfase.

Inleiders zijn mr. F.R. Herreveld (Herreveld Van Sprundel en Partners) en drs. H.F. Palm (Belastingdienst/ Grote ondernemingen Zuid).

De module maakt onderdeel uit van de Leergang Formeel Belastingrecht.

De Leergang beoogt de meer ervaren belastingadviseur kennis te verschaffen over de belangrijkste onderdelen van het formele belastingrecht; ook relevante vaardigheden komen ruimschoots aan bod. Directe toepasbaarheid in de fiscale praktijk staat voorop. De leergang bestaat uit een aantal modules, die ook afzonderlijk kunnen worden gevolgd. Zie de algemene beschrijving van de leergang voor de onderwerpen. Cursusleider is mr. D.G. Barmentlo (advocaat-belastingkundige bij FT-Advocaten).

Deze module is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

Aanmelden kan via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeld link onderaan deze pagina; daarvoor moet u uw account hebben geactiveerd en ingelogd zijn.

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst 100%.  Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval is wel € 50 administratie- kosten verschuldigd.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.