Country-by-Country reporting – the next level

maandag 08 oktober 2018
Activiteit: 
PE-seminar
Inleider(s): 
mr. G.W. Bäcker, drs. P. Klaassen RA, mw. mr. drs. L.C.G. Sahin en mr. drs. W.J.G. van Veen
Tijdsduur: 
van 15.55 uur tot 19.45 uur
Locatie: 
Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen-Rijsenburg
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op 8 oktober kunt u deelnemen aan het PE-seminar ‘Country-by-Country reporting – the next level’. Het is een vervolg op het seminar ‘Country-by-Country reporting in Nederland – ruim 1 jaar verder’, dat in 2017 plaatsvond.

Het nieuwe, actuele programma kent de volgende onderdelen:

  • Korte update
  • Vragen en antwoorden
  • Verhouding Master File/Local File en Landenrapport
  • Waarheen leidt de weg ... 2020 evaluatie inclusief business input

De inleiders zijn werkzaam bij de Belastingdienst en in de belastingadvieswereld. Het programma kan onderaan deze pagina worden gedownload.

Casus
Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld vooraf (geanonimiseerde) casus in te brengen. Deze worden doorgestuurd aan de inleiders. Als er geschikte casus worden aangedragen, zullen deze of onderdelen daarvan tijdens het onderdeel Q&A worden behandeld. Er kan vooraf geen garantie worden geboden dat de door u ingebrachte casus aan bod komt. De voorkeur gaat er naar uit dat u de casus schriftelijk indient, dat kan door een mail te sturen naar peprogramma@nob.net.

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding.

Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 50 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 30. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw Persoonlijke Pagina, of via de link onder aan deze pagina.