Data analyse en ERP-systemen (online)

dinsdag 26 januari 2021
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
drs. M. van der Graaf RA
Tijdsduur: 
van 09.00 tot 16.35 uur
Locatie: 
Online
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

De advisering van btw dient steeds meer plaats te vinden als een combinatie van fiscaal technisch advies en implementatie van advies. Btw-specialisten die hier meer over willen weten kunnen op dinsdag 26 januari deelnemen aan de ONLINE PE-cursus ‘Data analyse en ERP-systemen’. De cursus is bestemd voor btw-specialisten die middelgrote en grote cliënten, naast  fiscaaltechnische advisering, mede (willen) adviseren op het gebied van automatisering, technologie en data analyse.

De volgende vier onderwerpen komen aan de orde:

  • ERP-systemen
  • Tax engines, andere bronsystemen en rol van de specialist
  • Data, SAF-T en software
  • Toepassingen data analyse, voorbeelden en rol van de specialist

Docent is drs. M. van der Graaf RA (EY).

Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. BTW). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Inschrijven via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeld link onderaan deze pagina.