Doorclick Fiscale Conferentie Global Mobility

maandag 27 mei 2019
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. drs. N.P. Schipper, mr. J.J.F. Stormmesand, prof. M.J.G.A.M. Weerepas
Tijdsduur: 
van 14.30 uur - 19.45 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel te Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
4,5

Op 22 en 23 november 2018 vond de Fiscale Conferentie Global Mobility plaats. In overleg met de sectie Loonbelasting en Sociale Verzekeringen is besloten drie inleidingen in een aparte PE-bijeenkomst aan te bieden om deze onderwerpen een groter bereik te geven. 

Op 27 mei a.s. kunt u deelnemen aan de PE-cursus Doorclick Fiscale Conferentie Global Mobility. 

De volgende drie onderwerpen komen aan de orde:

  • Woonplaatsbegrip
    Inleider: mr. drs. N.P. Schipper (PwC)
  • Grenswerknemers
    Inleider: prof. M.J.G.A.M. Weerepas (Universiteit Maastricht)
  • BEPS in combinatie met MLI
    Inleider: mr. J.J.F. Stormmesand (Meijburg & Co)

De kosten voor deelname bedragen € 260,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via uw Persoonlijke Pagina of via de link onderaan deze pagina.