GEANNULEERD - Fiscaal boete- en strafrecht

woensdag 03 juni 2020
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
prof. mr. G.J.M.E. de Bont en mr. drs. P. Fortuin
Tijdsduur: 
van 15.30 uur - 19.15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
3

BELANGRIJK: Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus wordt deze bijeenkomst (oorspronkelijke datum: 3 juni) geannuleerd. Zodra de omstandigheden het toelaten, wordt bekeken of het nog zinvol is om de bijeenkomst naar het najaar te verschuiven. Als deze bijeenkomst alsnog plaatsvindt in het najaar, dient iedereen zich opnieuw voor deze bijeenkomst in te schrijven. Leden die al voor deze bijeenkomst waren geplaatst, zijn verzekerd van deelname bij inschrijving.

Op 3 juni 2020 kunt u deelnemen aan de module ‘Fiscaal boete- en strafrecht’.

Docenten zijn prof. mr. G.J.M.E. de Bont (advocaat-belastingkundige bij De Bont advocaten en tevens hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam) en mr. drs. P. Fortuin (senior raadsheer Gerechtshof ’s-Hertogenbosch, tevens raadsheerplaatsvervanger College van Beroep voor het bedrijfsleven ’s-Gravenhage en Centrale Raad van Beroep Utrecht).

De module maakt onderdeel uit van de Leergang Formeel Belastingrecht.

De Leergang beoogt de meer ervaren belastingadviseur kennis te verschaffen over de belangrijkste onderdelen van het formele belastingrecht; ook relevante vaardigheden komen ruimschoots aan bod. Directe toepasbaarheid in de fiscale praktijk staat voorop. De leergang bestaat uit een aantal modules, die ook afzonderlijk kunnen worden gevolgd. Zie de algemene beschrijving van de leergang voor de onderwerpen. Cursusleider is mr. D.G. Barmentlo (advocaat-belastingkundige bij FT-Advocaten).

Deze module is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen. 

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.