U bent hier

Het JOB-bestuur is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden

21 mei 2019

In 1998 werd het initiatief genomen tot de oprichting van de Jonge Orde van Belastingadviseurs (JOB). De JOB is een commissie van de NOB. Door het organiseren van diverse activiteiten op regionaal en landelijk niveau streeft de JOB ernaar een hechtere band tussen jonge belastingadviseurs te creëren om zo het vak van belastingadviseur nog aantrekkelijker te maken. De activiteiten bestaan zowel uit informele als uit vaktechnische activiteiten. Enkele activiteiten zijn: vaktechnische lezingen, informele bijeenkomsten zoals een wijnproeverij en een canal cruise en niet te vergeten de borrels op de laatste donderdag van de maand in een aantal grote steden. NOB-leden die niet langer dan vijf jaar lid zijn van de NOB en jonger zijn dan 35 jaar zijn automatisch aangesloten bij de JOB.  

 

De JOB wordt bestuurd door een bestuur dat bestaat uit zeven leden. Twee van deze leden (Hester Bolkestein en Anne-Lotte van Rij) treden af. Het bestuur is dus op zoek naar twee enthousiaste nieuwe bestuursleden, een penningmeester en een bestuurslid die de portefeuille ‘communicatie’ krijgt. Het bestuurslid die communicatie onder zich krijgt, zal de JOB o.a. vertegenwoordigen in de redactie van het verenigingsblad ORDE. Ook zal deze persoon verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de Facebookpagina. De voorkeur gaat uit naar JOB’ers die al enige bestuurlijke ervaring hebben en zo’n twee jaar lid zijn van de NOB zodat zij al kennis hebben kunnen maken met de activiteiten van de JOB.

 

JOB’ers die geïnteresseerd zijn om plaats te nemen in het bestuur van de JOB worden uitgenodigd om te solliciteren naar de vrijgekomen functies. Geïnteresseerden kunnen dat kenbaar maken door vóór 28 mei 2019 een korte reactie met motivatie te mailen naar Nalan Baykal (n.baykal@nob.net). JOB’ers die werken op een kantoor dat al in het JOB-bestuur vertegenwoordigd is, komen niet in aanmerking. Het overzicht van de huidige bestuursleden staat op de website.