Het nieuwe huwelijksvermogensrecht en de ab/tbs-regeling

dinsdag 06 februari 2018
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
prof. mr. dr. W. Burgerhart en mw. mr. dr. J. Ganzeveld
Tijdsduur: 
van 15.00 tot 19.15 uur
Locatie: 
Conferentiecentrum Woudschouten te Zeist
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op dinsdag 6 februari 2018 kunt u deelnemen aan de cursus ‘Het nieuwe huwelijksvermogensrecht en de ab/tbs-regeling’. Er zijn twee onderdelen:

  • De civielrechtelijke aspecten van het nieuwe huwelijksvermogensrechtelijke basisstelsel (docent: prof. mr. dr. W. Burgerhart, hoogleraar Fiscale aspecten van de notariële rechtspraktijk Rijksuniversiteit Groningen, vennoot ScholsBurgerhartSchols);
  • De fiscale gevolgen van het ab en de tbs-regeling bij het aangaan en einde van het huwelijk van de dga (docent: mw. mr. dr. J. Ganzeveld, zelfstandig gevestigd belastingadviseur en extern fiscaal wetenschappelijk adviseur BDO).

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding.

Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.