JOB-BBQ op donderdag 16 juni 2022

donderdag 16 juni 2022
Activiteit: 
BBQ
Tijdsduur: 
Ontvangst vanaf 18:00 uur - aanvang BBQ 18.30 uur
Locatie: 
Westergasterras, Klönneplein 6, 1014 DD Amsterdam

Op donderdag 16 juni organiseert de activiteitencommissie van de JOB een BBQ bij het mooie Westergasterras in Amsterdam West. Een gezellige gelegenheid voor 'jonge' fiscalisten om met elkaar in contact te komen onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf 18:00 uur heten we je graag van harte welkom waarna om 18:30 de BBQ begint.

Het Westergasterras is goed bereikbaar per fiets en het openbaar vervoer.

Er kunnen maximaal 60 JOB-ers deelnemen aan de BBQ. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt acht.

LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 10 juni wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs. Alle deelnemers ontvangen een verzorgde BBQ.

Aanmelden
De activiteit is enkel bedoeld voor JOB-leden. Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Inschrijven: