JOB-borrel

Het kan weer! Dankzij de recent ingevoerde versoepelingen rondom corona, kan de JOB weer de maandelijkse JOB-borrels voor haar leden organiseren. De eerste borrel is op 28 oktober aanstaande. De borrel op 28 oktober zal op de volgende locaties gehouden worden:

Activiteit:

Maandelijkse borrel

Plaats:

Amsterdam, Den Haag en Rotterdam (zie hieronder voor adressen)

Datum:

28 oktober 2021

Tijd:

vanaf 18.00 uur

AmsterdamOliver'sClaude Debussylaan 78

Den Haag

Seafoodbar

Plein 19

RotterdamDe Gele KanarieGoudsesingel 284

De locaties volgen de richtlijnen van de overheid op. Wij vragen de JOB leden hier dan ook rekening mee te houden als je naar een van deze borrels toe komt.

Nieuwe borrellocaties:
We zijn nog op zoek naar een geschikte borrellocatie in Utrecht. Ook zijn we bezig om te kijken of er voldoende animo is om in het Zuiden van het land een borrel te organiseren. Suggesties voor een borrellocatie in Utrecht en het Zuiden van het land zijn van harte welkom. De locaties moeten goed bereikbaar zijn per fiets of met het openbaar vervoer en centraal gelegen zijn.

Tijdens de JOB-borrels zijn de volgende afspraken van toepassing:

  • De NOB vergoedt alleen bier, wijn, frisdranken, koffie en thee. Andere drankjes zijn voor eigen rekening en worden niet door de NOB vergoed;
  • Borrelhappen (bittergarnituur) mogen alleen worden besteld door de borrelcommissaris. Andere bestellingen van etenswaren zullen voor eigen rekening van de JOB-leden zijn.
  • Het bedrag beschikbaar voor de borrels is gelimiteerd. Wees daarom redelijk bij het besteden van het budget. Houd je aan de hierboven genoemde afspraken, bestel geen onredelijk dure drankjes en laat geen niet-JOB-leden van het budget drinken. Als het budget op is, zijn de drankjes voor eigen rekening.