JOB: Bowlingevent Amsterdam op 12 december 2018

woensdag 12 december 2018
Activiteit: 
JOB: Bowlingevent
Tijdsduur: 
Aanvang: 19.30 uur (start bowlen), ontvangst vanaf 19.00 uur. Einde: ca. 21.30 uur
Locatie: 
Knijn Bowling, Scheldeplein 3 te Amsterdam
PE-uren: 
nvt

Op woensdag 12 december organiseert de activiteitencommissie van de JOB weer het jaarlijkse bowlingevent. Een prachtige gelegenheid voor 'jonge' belastingadviseurs om elkaar te leren kennen tijdens een ouderwets potje bowlen. Er is immers niets leuker dan na een dag achter de computer zitten sportief de strijd aan te gaan met je fiscale collega's. Vanaf 19:00 uur kan men al genieten van een borrel alvorens het bowlen zal aanvangen om 19:30 uur. Het bowlingspektakel zal eindigen om 21:30 uur waarna er nog (op eigen kosten) geborreld kan worden bij Knijn of een van de omliggende kroegen.
 
Locatie: Knijn Bowling, Scheldeplein 3 te Amsterdam.

Knijn Bowling is goed per fiets en het openbaar vervoer bereikbaar.

Er kunnen maximaal 50 JOB-ers deelnemen aan het bowlingevent. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden je snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt acht.
LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom zijn.

Aanmelden kan tot en met 7 december. Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 7 december wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs. Alle deelnemers ontvangen vijf consumptiebonnen. Ook wordt er voor bittergarnituur gezorgd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.