JOB: Bowlingevent Amsterdam op 14 november 2019

donderdag 14 november 2019
Activiteit: 
JOB: Bowlingevent
Tijdsduur: 
Aanvang: 19.30 uur (start bowlen), ontvangst vanaf 19.00 uur. Einde: ca. 21.00 uur
Locatie: 
Knijn Bowling, Scheldeplein 3 te Amsterdam
PE-uren: 
nvt

Op donderdag 14 november organiseert de activiteitencommissie van de JOB wederom het jaarlijkse bowlingevent. Een mooie gelegenheid voor 'jonge' fiscalisten om met elkaar in contact te komen onder het plezier van een tijdloos potje bowlen. Ruil je muis en toetsenbord in voor een bowlingbal en ga de strijd aan met je fiscale collega’s! Vanaf 19:00 uur ben je welkom voor een eerste borrel, waarna om 19:30 uur de banen opengaan. Het bowlingevent zal eindigen om 21:00 uur. Uiteraard kun je naderhand (op eigen kosten) verder borrelen bij Knijn of een van gezellige kroegen in de buurt.

 

Locatie: Knijn Bowling, Scheldeplein 3 te Amsterdam.

 

Knijn Bowling is goed bereikbaar per fiets en het openbaar vervoer.

 

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

 

Er kunnen maximaal 48 JOB-ers deelnemen aan het bowlingevent. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt acht.

 

LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

 

Aanmelden kan tot en met 8 november. Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 8 november wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs. Alle deelnemers ontvangen vijf consumptiebonnen en er wordt voor bittergarnituur gezorgd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.