JOB: Canal Cruise Amsterdam op 9 augustus 2018

donderdag 09 augustus 2018
Activiteit: 
Canal Cruise
Tijdsduur: 
Aanvang: 19.00 uur (uiterlijk 18.45 uur aanwezig zijn) - 21.00 uur
Locatie: 
Amsterdam
PE-uren: 
nvt

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.

Op donderdag 9 augustus organiseert de activiteitencommissie een Canal Cruise in Amsterdam. Een prima gelegenheid om in een gezellige en informele sfeer kennis te maken met andere JOB-leden. De boot vertrekt om 19.00 uur, dus graag uiterlijk aanwezig om 18.45 uur! De cruise duurt tot 21.00 uur; daarna kan in de stad nog volop nagepraat worden. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 60.

Houd er daarbij rekening mee dat er aan boord geen maaltijd zal worden geserveerd. Er zal wel voor bittergarnituur en kleine hapjes worden gezorgd.

Opstaplocatie: Waterkant Amsterdam, Marnixstraat 246 te Amsterdam

De opstaplocatie is goed per fiets of met openbaar vervoer bereikbaar.

Aanmelden kan tot en met 3 augustus; tijdstip 14:00 uur. Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 3 augustus wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.
Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden je snel aan te melden.

Wij hopen jullie op 9 augustus te mogen begroeten!

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.