JOB - cocktailworkshop

donderdag 14 oktober 2021
Activiteit: 
JOB-activiteit
Inleider(s): 
N.v.t.
Tijdsduur: 
Van 18.30 uur - (verwachte eindtijd) 20.30 uur
Locatie: 
House of Bols te Amsterdam
Soort PE: 
N.v.t.
PE-uren: 
N.v.t.

Eindelijk is het weer mogelijk om een fysieke JOB-activiteit te organiseren! De activiteitencommissie is druk bezig met het maken van een planning van activiteiten die we de komende periode kunnen organiseren. We willen aftrappen met een (fysieke) cocktailworkshop.

Cocktailworkshop
De cocktailworkshop zal op donderdag 14 oktober 2021 om 18.30 uur plaatsvinden en wordt verzorgd door House of Bols te Amsterdam. Het programma begint met een groepsrondleiding door de House of Bols, waarin alles zal worden verteld over dit iconische Nederlandse merk. Vervolgens gaan we richting de Bols Bartending Academy waar we van een team ervaren trainers in drietallen zullen leren om verschillende cocktails te maken. Aan de cocktailworkshop kunnen maximaal 36 JOB-leden deelnemen. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gezien het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk aspirant-leden van verschillende kantoren kunnen deelnemen, is het maximum aantal deelnemers per kantoor beperkt tot 5. 

QR-code verplicht
Vanaf 25 september wordt het coronatoegangsbewijs voor onder andere horecalocaties ingevoerd. Dat betekent dat je alleen naar binnen mag met dit coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Een negatieve zelftest is geen geldig bewijs. We adviseren je daarom om in ieder geval tijdig een test af te laten nemen. Via www.testenvoortoegang.org kun je een gratis test aanvragen. Binnen enkele uren is de uitslag bekend. De ophaalcode van de negatieve testuitslag is in te vullen in de CoronaCheck-app. Zonder geldige QR-code kun je niet deelnemen aan deze activiteit.

Aanmelden & kosten
Je kunt je via je Persoonlijke Pagina inschrijven. Aanmelden kan tot en met 7 oktober. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wie zich echter opgeeft en niet deelneemt wordt een bedrag van EUR 50 in rekening gebracht. Je aanwezigheid zal worden gecontroleerd bij aanvang van de cocktailworkshop. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 10 oktober wordt ook EUR 50 in rekening gebracht. Je reservering bij de locatie kan dan niet meer ongedaan worden gemaakt.