JOB: Expeditie Robinson 2022

vrijdag 05 augustus 2022
Activiteit: 
Expeditie Robinson
Tijdsduur: 
Ontvangst: 17.00 uur / aanvang spel: 17.30 uur (aansluitend BBQ en borrel) / eindtijd: 22.00 uur
Locatie: 
Strandpaviljoen Ohana Beach in Zandvoort (Boulevard Paulus Loot 5a)
PE-uren: 
nvt

JOB’ers opgelet! Vind je het leuk mee te doen aan een activiteit waar spanning, snelheid, teamwork en plezier centraal staan? Op vrijdag 5 augustus organiseert de activiteitencommissie van de JOB Expeditie Robinson bij Ohana Beach in Zandvoort. Wil jij de strijd aangaan met andere JOB’ers en kans maken op dé felbegeerde titel van JOB Robinson 2022? Schrijf je dan snel in via je Persoonlijke Pagina

Na Expeditie Robinson zal er ruimte zijn om de strijd te bespreken onder het genot van een borrel en een BBQ bij Ohana Beach. Ohana Beach is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Er kunnen maximaal 60 JOB-ers deelnemen aan deze activiteit en het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt acht. Bij je aanmelding vernemen we graag je dieetwensen. 
LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom. Het is niet mogelijk om je alleen voor de BBQ en borrel op te geven.

Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 29 juli wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.