JOB-Feest met walking dinner op 23 mei 2019 (volgeboekt)

donderdag 23 mei 2019
Activiteit: 
JOB-Feest met walking dinner
Tijdsduur: 
Van 19:00 - 01.00 uur (drankjes en hapjes zijn na die tijd voor eigen rekening).
Locatie: 
Meneer Nieges, Westerdoksdijk 40H, te Amsterdam
PE-uren: 
nvt

BELANGRIJK:

Het maximum aantal deelnemers is bereikt. JOB-leden die nog willen deelnemen, worden op de reservelijst geplaatst. Zij worden benaderd als er een annulering binnenkomt. Alleen JOB-leden die een bevestiging per mail hebben ontvangen, kunnen deelnemen.

Ter ere van het 65-jarig bestaan van de NOB organiseert de JOB op donderdag 23 mei een feest bij Meneer Nieges, Westerdoksdijk 40H te Amsterdam. Naast het feit dat de locatie mooi is gelegen aan het IJ, is er ook voor Meneer Nieges gekozen omdat de locatie op loopafstand van Centraal Station Amsterdam ligt. Dus ook voor JOB'ers die niet in Amsterdam woonachtig of werkzaam zijn, goed te bereiken.

Omdat de NOB jarig is, pakken we grootser uit dan voorgaande jaren. Het wordt een avond die je niet wilt missen. Het feest start om 19.00 uur. Rond 19.30 uur wordt de eerste gang van het walking dinner geserveerd. We hopen natuurlijk op mooi weer zodat er op het terras een heerlijk drankje genuttigd kan worden met uitzicht op het IJ. Ook is er een DJ voor de muzikale omlijsting.

Aanmelden is verplicht. Dat kan via je Persoonlijke Pagina of de inschrijflink onderaan deze pagina. Je dient hiervoor ingelogd te zijn. Er is ruimte voor 150 gasten. Meld je dus snel aan. Plaatsing geschiedt in volgorde van aanmelding. Kosten: voor JOB-ers geen; maar wie zich heeft opgegeven en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 17 mei wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.

Iedere JOB-er mag een werkstudent als introducé meenemen. Introducés betalen € 20,- (ter plekke te voldoen). Introducés dienen per mail te worden aangemeld bij Nalan Baykal (n.baykal@nob.net). Uit de aanmelding moet blijken (bv. door middel van de digitale mailhandtekening) dat het om een werkstudent gaat. 

Het JOB-bestuur hoopt jullie op 23 mei bij Meneer Nieges te zien!

Inschrijven: