JOB: Jeu-de-boules inclusief diner in Amsterdam op donderdag 12 mei 2022

donderdag 12 mei 2022
Activiteit: 
Jeu-de-boules
Tijdsduur: 
20.00 uur diner / 21.15 uur jeu-de-boule / 22.45 borrel / 23.30 uur einde
Locatie: 
Mooie Boules, Zeeburgerpad 3 te Amsterdam.
Soort PE: 
Niet-vaktechnisch
PE-uren: 
nvt

Op donderdag 12 mei organiseert de activiteitencommissie van de JOB een diner met aansluitend 1,5 uur Jeu-de-boulen bij het altijd gezellig Mooie Boules in Amsterdam Oost. Ga jij de strijd aan met je collega’s?

Een mooie gelegenheid voor 'jonge' fiscalisten om met elkaar in contact te komen onder het genot van een hapje/drankje en een potje Jeu-de-boules. Vanaf 20.00 uur begint het diner, waarna om 21.15 uur de banen opengaan. Na het Jeu-de-boulen is er nog tot 23.30 uur een borrel. Uiteraard kun je naderhand (op eigen kosten) verder borrelen bij Mooie Boules of een van de gezellige kroegen in de buurt.

Locatie: Mooie Boules, Zeeburgerpad 3 te Amsterdam.

Mooie Boules is goed bereikbaar per fiets en het openbaar vervoer.

Er kunnen maximaal 40 JOB-ers deelnemen aan het Jeu-de-boules event. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt acht.

LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Aanmelden kan tot en met 5 mei. Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 5 mei wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.