JOB-lezing: ATAD2 op 18 april

donderdag 18 april 2019
Activiteit: 
Lezing
Inleider(s): 
prof. dr. Q.W.J.C.H. Kok
Tijdsduur: 
19.15 uur (ontvangst met broodjes vanaf 18.30 uur); na afloop borrel
Locatie: 
EY, Boompjes 258 te Rotterdam
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1

Op donderdag 18 april organiseert de Commissie Vaktechniek in Rotterdam de lezing 'ATAD2'.

Inleider is prof. dr. Q.W.J.C.H. (Reinout) Kok. Kok is hoogleraar belastingrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is als partner werkzaam bij EY. Daarnaast is hij lid van de NOB Commissie Wetsvoorstellen en schrijft hij regelmatig voor diverse gerenommeerde vakbladen.

Tijdens deze lezing zal Kok nader ingaan op het ‘‘Consultatiedocument implementatie ATAD2’’ en de reactie hierop van de Commissie Wetsvoorstellen van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Daarnaast zal Kok aan de hand van verschillende casus voorbeelden ingaan op de gevolgen van ATAD2, wat gaat dit concreet voor de adviespraktijk betekenen? Hierbij zal hij rekening houden met de meest recente ontwikkelingen.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

EY is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Gelegenheid tot parkeren is er in de parkeergarage van EY. Hiervoor dient voorafgaand aan de lezing een parkeerkaart te worden aangevraagd. Voor het reserveren van een parkeerkaart kun je mailen naar Nalan Baykal (n.baykal@nob.net) nadat je je hebt ingeschreven.

Inschrijven: