JOB-lezing: 'Digital economy' dd 23 mei 2018

woensdag 23 mei 2018
Activiteit: 
Lezing
Inleider(s): 
mr. J.B. (Jan Bart) Schober en dr.mr. M.F. (Maarten) de Wilde
Tijdsduur: 
Aanvang lezing: 19.15 uur (ontvangst met koffie/thee en broodjes vanaf 18.30 uur). Na afloop borrel.
Locatie: 
Loyens & Loeff, Fred. Roeskestraat 100 te Amsterdam
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1

Op woensdag 23 mei 2018 organiseert de Commissie Vaktechniek in Amsterdam de lezing 'Digital economy'.

De lezing zal worden verzorgd door mr. J.B. (Jan Bart) Schober en dr.mr. M.F. (Maarten) de Wilde. Schober en De Wilde zijn beiden werkzaam bij Loyens & Loeff. Schober is partner binnen de internationale fiscale praktijk van Loyens & Loeff en lid van het energy team. Daarnaast geeft Schober leiding aan het MENA regio team en is hij lid van het Russia/CIS regio team van Loyens & Loeff. De Wilde is werkzaam binnen de algemene fiscale praktijk en lid van het Tax Knowledge Centre van Loyens & Loeff. Daarnaast is De Wilde associate professor aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Beide heren volgen de ontwikkelingen van de digital economy op de voet.

Tijdens de lezing zal worden ingegaan op de actualiteiten rondom de digital economy. Hierbij zal onder andere worden stilgestaan bij de voorstellen van de Europese Commissie om de digital economy te belasten en het interim rapport van de OECD zoals gepubliceerd in maart 2018.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Na de lezing is er gelegenheid om te borrelen.

De locatie is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Parkeren: gelegenheid tot parkeren is er in de parkeergarage. Hiervoor dient voorafgaand aan de lezing een parkeerplaats te worden aangevraagd. Nadat je je hebt ingeschreven kun je Ingrid de Jong (i.de.jong@nob.net) mailen om een parkeerplaats te reserveren.