JOB-lezing: ‘Impact van de Brexit op directe belastingen’ op 13 maart

woensdag 13 maart 2019
Activiteit: 
Lezing
Inleider(s): 
prof. dr. mr. E.J.W. (Edwin) Heithuis
Tijdsduur: 
19.15 uur (ontvangst met broodjes van 18.30); na afloop borrel
Locatie: 
BDO, K.P. van der Mandelelaan 40, 3062 MB te Rotterdam
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1

Op woensdag 13 maart 2019 organiseert de Commissie Vaktechniek in Rotterdam de lezing ‘Impact van de Brexit op directe belastingen’.

 

Inleider is prof. dr. mr. E.J.W. (Edwin) Heithuis. Heithuis is hoogleraar Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij wetenschappelijk adviseur van BDO Belastingadviseurs en schrijft hij regelmatig voor diverse gerenommeerde vakbladen.

  

Op 29 maart 2019 zal het Verenigd Koninkrijk naar verwachting uit de Europese Unie treden. Onduidelijk is nog of er voor die datum een akkoord met de Europese Unie kan worden gesloten. Tijdens deze lezing zal Heithuis ingaan op de gevolgen van de Brexit op directe belastingen, wat gaat dit concreet voor de adviespraktijk betekenen? Hierbij houdt hij rekening met de meest recente ontwikkelingen.

 

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.Voor de goede orde: het maximum aantal deelnemers voor deze lezing is inmiddels bereikt. Je kunt je alleen nog op de reservelijst laten plaatsen. 

 

Na de lezing is er gelegenheid om te borrelen.

BDO is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren kan op het eigen terrein van BDO. Indien je hiervan gebruik wilt maken dan dien je dit vooraf aan de lezing per mail aan Nalan Baykal (n.baykal@nob.net) door te geven.