JOB-lezing: ‘Zaken doen met de V.S., over US Tax Reforms & ATAD2’ dd 13 maart

dinsdag 13 maart 2018
Activiteit: 
Lezing
Inleider(s): 
drs. J.P. (John) Linders
Tijdsduur: 
Aanvang lezing: 19.15 uur (ontvangst met koffie/thee en broodjes vanaf 18.30 uur). Na afloop borrel. Einde ca 21.30 uur
Locatie: 
BDO, K.P. van der Mandelelaan 40 in Rotterdam
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1

Op dinsdag 13 maart 2018 organiseert de Commissie Vaktechniek in Rotterdam de lezing 'Zaken doen met de V.S., over US Tax Reforms & ATAD2’.

Inleider is drs. J.P. (John) Linders, partner International Tax Services bij BDO te Rotterdam. Linders heeft veel ervaring in de internationale fiscale praktijk en richt zijn focus in het bijzonder op de V.S.

De laatste tijd gebeurt er veel op het fiscale internationale toneel, hetgeen een direct effect heeft op Nederland. Te denken valt aan ATAD1 en ATAD2, maar ook aan de ‘Tax Cuts and Jobs Act’ die impact gaan hebben op het Nederlandse zakenleven. Gezien de snelle en indrukwekkende ontwikkelingen is het voor adviseurs met cliënten in de V.S. van belang om op de hoogte te blijven van deze fiscale ontwikkelingen.

Tijdens deze lezing zal Linders ingaan op de US Tax Reforms. Hij zal hierbij stil staan bij de implicaties die de US Tax Reforms hebben op de internationale fiscale praktijk, alsmede bij het zaken doen met de V.S. Overige belangrijke zaken voor de praktijk zoals ATAD2, het Amerikaanse belastingsysteem in zijn algemeenheid en het belastingverdrag tussen Nederland en de V.S. zullen ook uitgebreid aan bod komen.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Na de lezing is er gelegenheid om te borrelen.

De locatie is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren kan voor het BDO kantoor op straat en is na 18:00 uur gratis.