JOB: Mooie Boules op donderdag 23 maart 2023

donderdag 23 maart 2023
Activiteit: 
Jeu-de-boules
Tijdsduur: 
18.15 – 20.30 uur (ontvangst vanaf 17.30 uur)
Locatie: 
Mooie Boules Rotterdam, Vijverhofstraat 45, 3032 SB Rotterdam
PE-uren: 
nvt

Ben jij een ster op de jeu de boules baan of een groot talent bij karaoke? Goed nieuws: dit talent kan jij showen bij Mooie Boules! Donderdag 23 maart organiseert de activiteitencommissie van de JOB een event bij Mooie Boules in Rotterdam. Een mooie gelegenheid om andere ‘jonge fiscalisten’ te leren kennen. We heten je vanaf 17.30 uur graag welkom met een hapje en drankje. De meeste banen zijn van 18:15 tot 19:00 uur gereserveerd, maar ook voor de vroege vogels en laatkomers is er een baan ter beschikking. Verder is er ook een karaokeruimte en een groot aanbod spellen aanwezig.

Locatie 
Mooie Boules Rotterdam, Vijverhofstraat 45, 3032 SB Rotterdam.

Aanmelden
Er kunnen maximaal 30 JOB-ers deelnemen aan het Jeu-de-boules event. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt vijf. Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de link onderaan deze pagina.

LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Kosten
Geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 16 maart wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.