JOB: Padel in Amsterdam op woensdag 19 april 2023

woensdag 19 april 2023
Activiteit: 
JOB-padelevent
Tijdsduur: 
19:00 – 22:00 uur (ontvangst vanaf 18:45 uur)
Locatie: 
Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam
PE-uren: 
nvt

Ben jij de ster op de padelbaan of heb jij altijd al eens padel willen spelen? Houd dan woensdagavond 19 april vrij en neem je sportkleding mee! 

De activiteitencommissie organiseert op  woensdag 19 april een padelavond waarbij er een padelclinic wordt verzorgd. Speel jij al regelmatig padel? Geen probleem. Dan kun je de clinic overslaan en direct gaan spelen.  

Een mooie gelegenheid voor 'jonge' fiscalisten om met elkaar in contact te komen. We heten je vanaf 18:45  uur graag welkom. De banen zijn van 19:00  tot 21:00 uur gereserveerd. Vanaf 21:00 kunnen de padelkunsten onder het genot van een drankje worden nabesproken.

Locatie
Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam.  

Aanmelden
Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Er kunnen maximaal 25 JOB-ers deelnemen. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt vijf.

LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Kosten
Geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 11 april wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.