JOB: Pubquiz Rotterdam op 12 december 2018

woensdag 12 december 2018
Activiteit: 
Pubquiz
Tijdsduur: 
Aanvang: 19.00 uur (start pubquiz), ontvangst vanaf 18.30 uur. Einde: ca. 21.30 uur
Locatie: 
Weena Rotterdam, Weena 202 te Rotterdam
PE-uren: 
nvt

Op woensdag 12 december 2018 wordt in Rotterdam de eerste JOB-Pubquiz georganiseerd. Vanaf 18.30 uur zijn jullie welkom bij Weena Rotterdam. Kom op tijd want de Pubquiz zal om 19.00 uur aanvangen! Onder het genot van een drankje en de nodige barbites zal jullie kennis op verschillende vlakken worden getest. De quiz duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit 8 verschillende ronden. Gelukkig ben je niet volledig aangewezen op je eigen kennis, want jullie zullen in teams van 4 à 5 personen worden ingedeeld.
 
Er kunnen maximaal 45 JOB-leden aan de Pubquiz deelnemen. Schrijf je dus snel in! Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt vijf indien het totaal van 45 deelnemers is bereikt.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of de inschrijflink onderaan deze pagina. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.
 
Kosten: Geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 4 december wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.
 
Weena Rotterdam is uitstekend te bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Deelnemers die met de auto komen kunnen hun auto parkeren bij Q-park Weena (let op: parkeren is op eigen kosten).
 
Indien het minimale aantal aan inschrijvingen van 20 personen niet wordt bereikt, gaat de pubquiz helaas niet door.