JOB/MOB-nieuwjaarsborrel

Elke laatste donderdag van de maand organiseert de JOB in vier grote steden voor haar leden een borrel.

Activiteit:

Maandelijkse borrel

Plaats:

Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht (zie hieronder voor adressen)

Datum:

31 januari 2019

Tijd:

vanaf 18.00 uur

De eerstvolgende JOB-maandborrel is op donderdag 31 januari 2019. Een uitstekend moment om een jaar vol met JOB-activiteiten in te luiden. Om de borrel nog gezelliger te maken worden ook de leden van de Medior Orde van Belastingadviseurs (MOB) uitgenodigd. Dit zijn NOB-leden die vijf tot tien jaar actief zijn in het vak als universitair gevormd fiscalist. Kortom, het belooft een mooie borrel te worden en daarom nodigen wij je van harte uit om op donderdag 31 januari te komen borrelen op één van de onderstaande locaties. Vanaf +/- 18.00 uur zijn de rekeningen geopend! 

AmsterdamDe EbelingOvertoom 52

Den Haag

Plein XIX

Plein 19

RotterdamBokaalNieuwemarkt 11

Utrecht

Hemingway

Janskerkhof 6

De borrellocaties zijn goed per fiets of met openbaar vervoer bereikbaar.

Tijdens de JOB-borrels zijn de volgende afspraken van toepassing:

  • De NOB vergoedt alleen bier, wijn, frisdranken, koffie en thee. Andere drankjes zijn voor eigen rekening en worden niet door de NOB vergoed;
  • Borrelhappen (bittergarnituur) mogen alleen worden besteld door de borrelcommissaris. Andere bestellingen van etenswaren zullen voor eigen rekening van de JOB-leden zijn.
  • Het bedrag beschikbaar voor de borrels is gelimiteerd. Wees daarom redelijk bij het besteden van het budget. Houd je aan de hierboven genoemde afspraken, bestel geen onredelijk dure drankjes en laat geen niet-JOB-leden van het budget drinken. Als het budget op is, zijn de drankjes voor eigen rekening.