Lustrumcongres 2019: NOB 65 jaar! Traditie met toekomst!

dinsdag 18 juni 2019
Activiteit: 
Lustrumcongres
Inleider(s): 
Jeroen Smit (dagvoorzitter)
Tijdsduur: 
van 13.00 uur - 17.45 uur
Locatie: 
Beatrix Theater te Utrecht
Soort PE: 
niet-vaktechnisch
PE-uren: 
4

De NOB bestaat 65 jaar! Het begon allemaal op zaterdagmiddag 6 november 1954, toen zo’n dertig belastingconsulenten (de destijds gangbare naam voor belastingadviseurs) in Amsterdam een beroepsvereniging oprichtten. Anno 2019 is de NOB een actieve, maatschappelijk betrokken en alom gewaardeerde organisatie van ruim 5.200 fiscale professionals, steunend op de pijlers kwaliteit en integriteit. Alle reden dus om feest te vieren!

Dat doen we op dinsdagmiddag 18 juni 2019 in het Beatrix Theater in Utrecht met een lustrumcongres dat er zijn mag. Natuurlijk kijken we terug in de tijd en laten we de betekenis van de NOB voor de ontwikkeling van het beroep belastingadviseur zien. Maar het accent ligt op vandaag en morgen. Na de jaarrede van de voorzitter zullen, onder leiding van dagvoorzitter Jeroen Smit (auteur van De prooi), NOB-leden en vertegenwoordigers van externe partijen (Financiën, Tweede Kamer) praten over de rol van de NOB op een politiek en maatschappelijk sterk veranderend speelveld. Ook de jonge leden zullen ruimschoots aan het woord worden gelaten. Daarnaast is er aandacht voor het effect van alle veranderingen op de dagelijkse praktijk van de belastingadviseur.  

Het volledige programma van het lustrumcongres kan onderaan deze pagina worden gedownload.

U kunt zich tot uiterlijk 11 juni inschrijven via uw Persoonlijke Pagina. Aan deelname zijn in principe geen kosten verbonden. Annulering is uitsluitend mogelijk per mail (peprogramma@nob.net). Let op: tot en met 11 juni kan dat kosteloos. Bij annulering na deze datum wordt €50,-  organisatiekosten in rekening gebracht. Wie zich heeft aangemeld maar zonder bericht wegblijft, wordt ook € 50,- organisatiekosten in rekening gebracht. Plaatsvervanging door een ander NOB-lid is mogelijk zonder organisatiekosten.

Genodigden kunnen zich aanmelden voor het lustrumcongres via het aanmeldingsformulier voor relaties.

De lustrumcongrescommissie 2019 bestaat uit: Anja Deijs, Sylvia Dikmans, Theo Groeneveld, Niek de Haan, Jurgen Kuiper, Pieter van Os,  Lotte van Rij en Jan van Trigt.

Algemene Ledenvergadering:
Voorafgaand aan het lustrumcongres vindt van 10.00 – 12.00 uur op dezelfde locatie de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Voor deze vergadering dient u zich apart in te schrijven via uw Persoonlijke Pagina. U kunt zich aanmelden voor de ALV én het lustrumcongres, maar ook voor één van beide.

Inschrijven: