MOB: Amsterdamse boottocht op 26 juli 2018

donderdag 26 juli 2018
Activiteit: 
Boottocht met warm buffet
Tijdsduur: 
Aanvang: 19.00 uur (uiterlijk 18.45 uur aanwezig zijn) tot 21.00 uur
Locatie: 
Restaurant d’Vijff Vlieghen, Singel 359 te Amsterdam
PE-uren: 
nvt

Uit een recente peiling onder de MOB-leden is gebleken dat er vraag is naar activiteiten in aanvulling op de reeds georganiseerde lezingen. Om die reden organiseert de Medior Orde van Belastingadviseurs (MOB) op donderdag 26 juli 2018 een boottocht met een warm buffet door de Amsterdamse grachten. Dit evenement is de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje op een gezellige en informele wijze bij te praten over de fiscaliteit en om nieuwe contacten te leggen.
 
De boot zal vertrekken om 19.00 uur. Deelnemers worden daarom verzocht om uiterlijk 18.45 uur aanwezig te zijn. De boottocht duurt tot 21:00 uur. 
Opstaplocatie: Restaurant d’Vijff Vlieghen, Singel 359 te Amsterdam.
 
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze activiteit. Wie zich echter opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail (i.de.jong@nob.net). Bij annulering na 19 juli wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet vijf tot tien jaar als universitair gevormd fiscalist werkzaam zijn in het vak. Ook dient hij of zij NOB-lid te zijn. Het gaat in 2018 om de leden die zijn toegelaten in de periode 1 januari 2008 t/m 31 december 2012.
 
Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina; daarvoor moet je je account hebben geactiveerd en ingelogd zijn. Het maximum aantal deelnemers voor de boottocht bedraagt 35. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding (er geldt een maximum van vijf deelnemers per kantoor).

*MOB

Het NOB-ledenbestand kent verschillende groepen. De twee uitersten zijn de beginners aan de ene en de adviseurs met meer dan tien jaar werkervaring aan de andere kant. Daartussen functioneert een derde groep: adviseurs die vijf tot tien jaar actief zijn in het vak als universitair gevormd fiscalist. Het gaat in 2018 om de leden die zijn toegelaten in de periode 1 januari 2008 t/m 31 december 2012. De Medior Orde van Belastingadviseurs (MOB) organiseert bijeenkomsten om deze leden nauwer met elkaar, maar ook met professionals uit het bedrijfsleven in contact te brengen. Achterliggende gedachte is dat het vak na vijf jaar anders en veelzijdiger wordt en dat het nuttig is daarover te praten met beroepsgenoten die in dezelfde situatie verkeren.