NOB-Jaarcongres 2018: Hoe overleeft de belastingadviseur Europa?

donderdag 21 juni 2018
Activiteit: 
Jaarcongres
Inleider(s): 
Rens de Jong (dagvoorzitter)
Tijdsduur: 
13.00 uur - 17.30 uur
Locatie: 
DeLaMar Theater in Amsterdam
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op 21 juni a.s. vindt het NOB-jaarcongres plaats met als thema ‘Hoe overleeft de belastingadviseur Europa?’. Inschrijven is nu al mogelijk via uw Persoonlijke Pagina. Dagvoorzitter is Rens de Jong (Radio & TV presentator). Tijdens het congres zal er aandacht worden besteed aan de maatregelen van de Europese Commissie en de OESO die gericht zijn op het bestrijden van belastingontwijking en agressieve tax planning en de invloed die deze maatregelen hebben op het beroep. Is het einde van de regeldrift al in zicht of staat de belastingadviseur nog meer te wachten? Tijd voor bezinning en reactie. Paul Hondius (Advisor on Exchange of Information in the International Cooperation and Tax Administration Division) en Ioanna Mitroyanni (Head of Sector Corporate tax transparency European Commission) zullen een inleiding verzorgen.

U kunt zich tot uiterlijk 14 juni inschrijven via uw Persoonlijke Pagina. Aan deelname zijn in principe geen kosten verbonden. Annulering is uitsluitend mogelijk per mail (peprogramma@nob.net). Let op: tot en met 14 juni kan dat kosteloos. Bij annulering na deze datum wordt €50,-  organisatiekosten in rekening gebracht. Wie zich heeft aangemeld maar zonder bericht wegblijft, wordt ook € 50,- organisatiekosten in rekening gebracht. Plaatsvervanging door een ander NOB-lid is mogelijk zonder organisatiekosten.

Genodigden kunnen zich aanmelden voor het jaarcongres via het aanmeldingsformulier voor relaties.

De jaarcongrescommissie 2018 bestaat uit: Sylvia Dikmans, Ludwijn Jaeger, Hans van den Hurk, Maurice de Kleer, Patrick van Oppen en Yannick Schuerman.

Algemene Ledenvergadering:
Voorafgaand aan het jaarcongres vindt van 10.00 – 12.00 uur op dezelfde locatie de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Voor deze vergadering dient u zich apart in te schrijven. U kunt zich aanmelden voor de ALV én het jaarcongres, maar ook voor één van beide.

Inschrijven: