U bent hier

NOB/NBA e-learning module Wwft is weer beschikbaar

03 oktober 2019

Vanaf 1 oktober 2019 kunnen NOB-leden zich (weer) aanmelden voor de e-learning module Wwft die de NOB in samenwerking met de NBA heeft ontwikkeld. In 2019 is de e-learning module Wwft herzien. De module is geactualiseerd naar aanleiding van de wetswijziging van 2018 en is gebruiksvriendelijker gemaakt.

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) geldt voor alle belastingadviseurs (niet voor bedrijfsfiscalisten). De Wwft bevat een trainingsverplichting. U kunt aan de trainingsverplichting voldoen door deze e-learning module periodiek te volgen.

De e-learning module behandelt het toepassingsbereik van de Wwft, het cliëntenonderzoek, de meldingsplicht en wat vastgelegd moet worden. Tevens komen het risicomanagement en de bevoegdheden en sanctiemogelijkheden van de toezichthouder aan de orde. De e-learning module bevat een groot aantal praktijkcases toegespitst op het beroep belastingadviseur. De module sluit af met een toets. Na het succesvol afronden van de module ontvangt u een certificaat.

Inschrijven via uw Persoonlijke Pagina.

Locatie en datum: Deelnemers kunnen de module doorlopen waar en wanneer ze willen. Na aanmelding hebben deelnemers een jaar de tijd om de module af te ronden.

Kosten:  € 95, - excl. btw. Voor bulk aanmeldingen geldt een kortingsregeling. Zie hiervoor de link hieronder.

Aantal PE-uren: 2 (vaktechnisch)

Lees verder >