NOB/NVAB seminar: Verschoningsrecht ter discussie

woensdag 08 november 2017
Activiteit: 
PE-seminar
Inleider(s): 
zie programma
Tijdsduur: 
14.25 uur - 18.05 uur
Locatie: 
Koninklijke Industrieele Groote Club te Amsterdam
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op woensdag 8 november vindt het jaarlijkse gezamenlijke seminar plaats van de NOB en de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen NVAB. Thema van de middag is Verschoningsrecht, verdeeld in twee onderdelen:

  • Het formele verschoningsrecht (inleiders: mr. F.H.H. Sijbers/Wladimiroff Advocaten en mr. W. Bollen/Officier van Justitie /Functioneel parket Zwolle)
  • De belastingadviseur en het verschoningsrecht (inleiders: dr. E. Poelmann/Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen en Belastingdienst en mr. F.R. Herreveld/ Herreveld Van Sprundel en Partners)  

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Na afloop kunt u blijven dineren. De kosten voor deelname aan de bijeenkomst inclusief diner bedragen € 250,- (excl. btw). Nadat u bent geplaatst voor deze bijeenkomst, ontvangt u een mail met de vraag of u wilt deelnemen aan het diner.

Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag voor de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 70. Het minimum aantal bedraagt 35. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behouden de NOB en de NVAB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Aanmelden

NOB-leden en leden met een dubbel lidmaatschap (NOB en NVAB) dienen zich aan te melden via hun persoonlijke pagina op deze website of via de aanmeld link onderaan deze pagina.

Deelnemers die alleen NVAB-lid zijn, kunnen zich aanmelden door het sturen van een e-mail naar peprogramma@nob.net. Wilt u zo vriendelijk zijn in de mail onderstaande informatie op te nemen:
Titel(s)
Voorletter(s)
Voornaam
Achternaam
Kantoornaam
Plaats Kantoor
Telefoonnummer
blijft wel/niet dineren