Vacatures NOB-Vrouwennetwerk

Gezocht: Vier nieuwe bestuursleden

Ben jij naast belastingadviseur of bedrijfsfiscalist ook een organisatietalent, iemand die een bijdrage wil leveren aan het versterken en verbinden van het fiscale netwerk voor met name vrouwelijke NOB-leden? Zit je vol leuke ideeën die ervoor kunnen zorgen dat het NOB-lidmaatschap voor vrouwelijke belastingadviseurs nog waardevoller wordt? Dan is een bestuursfunctie bij het NOB-Vrouwennetwerk iets voor jou! Het NOB Vrouwennetwerk is in 2019 opgericht met als doel het versterken en verbinden van het fiscale netwerk voor met name vrouwelijke NOB-leden, de vrouwenparticipatie binnen de NOB te bevorderen en het organiseren van bijeenkomsten.

Het bestuur bestaat uit zeven personen. Er komen vier plaatsen vrij. We zoeken zowel ervaren als minder ervaren leden. Meer informatie over het NOB-Vrouwennetwerk en de huidige bestuursleden kun je hier vinden. Omdat we het belangrijk vindt zoveel mogelijk kantoren bij de NOB te betrekken kom je niet in aanmerking als je werkt op een kantoor dat al in het bestuur vertegenwoordigd is (Crowe Foederer, Grant Thornton, Mazars, Taxand).

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd, dan kun je vóór 14 oktober 2023 een korte reactie met motivatie mailen naar Nalan Baykal (n.baykal@nob.net).  Wil je eerst nog wat meer informatie over de beschikbare functies, neem dan contact op met Roos Bareman, voorzitter van het NOB-Vrouwennetwerk via roos.bareman@nike.com of 06-41368914.