Professioneel Pitchen voor belastingadviseurs

maandag 21 september 2020
Activiteit: 
PE-vaardigheidstraining
Inleider(s): 
D. van Dorsselaer
Tijdsduur: 
van 15.00 uur - 20.00 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
niet-vaktechnisch
PE-uren: 
4

Op maandag 21 september 2020 vindt de training ‘Professioneel Pitchen voor belastingadviseurs’ plaats, bestemd voor gewone leden die regelmatig in situaties verkeren waarin ze anderen in korte tijd moeten overtuigen. Denk aan vergaderingen, presentaties, debatten, strategische sessies en dergelijke. Trainer is dhr. D. van Dorsselaer (Nederlands Debat Instituut). Er wordt onder meer gewerkt met voorbeelden uit de eigen werksfeer. De deelnemers krijgen veel persoonlijke feedback.  

De kosten bedragen € 420,- (excl. btw).  Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding.  Er kunnen maximaal 7 NOB-leden aan deze training deelnemen. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 4. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst 100%.  Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval is wel € 50,- administratie- kosten verschuldigd.

Aanmelden kan via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeld link onderaan deze pagina;