U bent hier

Vacature in de klankbordgroep ‘Kantoren met minder dan 15 NOB-leden’

28 oktober 2021

Door het tussentijds terugtreden van een van de leden komt er binnenkort een plaats vrij in de klankbordgroep ‘Kantoren met minder dan 15 NOB-leden’. Werkt u bij een kantoor met minder dan 15 NOB-leden en heeft uw kantoor ook belangstelling om aan deze klankbordgroep deel te nemen? Meld u dan vóór 24 november 2021 aan bij d.hoogendoorn@nob.net.

Over de klankbordgroep ‘Kantoren met minder dan 15 NOB-leden’
Sinds vijf jaar bestaat de klankbordgroep ‘Kantoren met minder dan 15 NOB-leden’. De groep informeert het NOB-bestuur over de specifieke en meer algemene onderwerpen en dilemma’s waarmee kleinere kantoren in de dagelijkse praktijk te maken hebben. Bijvoorbeeld het NOB-lidmaatschap als ‘keurmerk’, de Beroepsopleiding en de Permanente Educatie, regulering van belastingadviseurs, tax control framework, en horizontaal toezicht.

Ook geeft het NOB-bestuur regelmatig feedback aan de klankbordgroep over wat zij met de verkregen informatie wil doen of heeft gedaan. Voorop staat dat de belangen van de kleine kantoren net zo goed behartigd moeten worden als die van de middelgrote en grote.

Meer over deze klankbordgroep en de samenstelling leest u hier

Het bestuur beslist welk kantoor – voor een periode van twee jaar – voor deelname aan de klankbordgroep wordt uitgenodigd.