Vacature: Medewerker juridische afdeling

Aangeboden: afwisselende administratieve baan   

Je zoekt een leuke administratieve baan in de wereld van de zakelijke dienstverlening? Wij hebben er een: Medewerker juridische afdeling bij de NEDERLANDSE ORDE VAN BELASTINGADVISEURS (NOB)

De NOB is de beroepsorganisatie van belastingadviseurs met een universitaire opleiding. Op ons kantoor werken 21 mensen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden – onder meer een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en een jaarkaart ARTIS (bij een vast dienstverband) – zijn goed. Maar minstens zo belangrijk vinden we de goede sfeer en samenwerking in het hele team. We zijn gevestigd in de Muiderpoort, één van de mooiste historische gebouwen in het centrum van Amsterdam (wel een pand met veel trappen en geen lift).

Het gaat om een administratieve duobaan van 32 uur. Je bent medeverantwoordelijk voor het up to date houden van onze ledenadministratie (we hebben ruim 5.100 leden) en je voert administratieve en secretariële werkzaamheden uit die te maken hebben met het binnen de NOB gehanteerde tuchtrecht. Daarnaast heb je je aandeel in algemene taken als het aannemen van telefoon, het ontvangen van gasten en het klaarmaken van vergaderzalen.     

Je hebt minimaal een voltooide MBO+-opleiding (HBO-werk- en denkniveau), beschikt over enkele jaren werkervaring in een kantoororganisatie, bent nauwkeurig en weet van aanpakken. Bij voorkeur woon je in Amsterdam of directe omgeving.

Spreekt dit je aan en wil je reageren? Stuur dan uiterlijk 3 augustus een mail met cv en een korte motivering van je belangstelling naar Alexandra Piksen (directeur juridische zaken NOB; e-mail sollicitatie@nob.net).