U bent hier

Vacature sectie Transfer Pricing

05 maart 2019

Op grond van het rouleerbeleid is er een vacature in de specialistensectie Transfer Pricing. Leden die geïnteresseerd zijn om plaats te nemen in het bestuur van de sectie en die voldoen aan onderstaand profiel, worden uitgenodigd te solliciteren naar de vrijgekomen plaats. Geïnteresseerden kunnen dat kenbaar maken door vóór 21 maart 2019 een korte reactie met motivatie, aantal jaren ervaring met de betreffende specialisatie en andere en/of eerdere relevante nevenfuncties te mailen naar d.hoogendoorn@nob.net. De voorkeur van het bestuur van de sectie gaat uit naar een lid dat werkzaam is op een middelgroot kantoor (15 – 120 NOB-leden) met een eigen TP-sectie. Leden die werken op een kantoor dat al in de sectie is vertegenwoordigd komen niet in aanmerking. Het overzicht van de bestuursleden van de sectie staat op de website.

Profiel sectie Transfer Pricing
Gewone leden die zich binnen hun kantoor vanuit een praktisch en/of academisch perspectief meer dan gemiddeld bezig houden met Transfer Pricing. Het gaat dan om fiscalisten die zich intern en/of extern geprofileerd hebben als deskundige op dit gebied. Dit kan blijken uit publicaties, procedures, advisering en/of een interne knowhow-functie. De bestuursleden dienen over ruime ervaring te beschikken.

Taken sectie

  • het organiseren van twee bijeenkomsten per jaar in het kader van het Programma Permanente Educatie van de SOB;
  • advisering op het terrein van de door de SOB te organiseren cursussen in het kader van de Beroepsopleiding Belastingadviseurs;
  • een adviserende rol naar de Commissie Wetsvoorstellen.