U bent hier

VACATURE VERVULD Vacatures JOB-bestuur, Commissie Vaktechniek en Activiteitencommissie

15 april 2020

Ben jij naast belastingadviseur ook een organisatietalent, iemand die zich graag inzet voor de belangen van de jonge belastingadviseurs die lid zijn van de NOB en die wil helpen het beroep van belastingadviseur nog aantrekkelijker te maken? Wil je meewerken om een hechte band tussen jonge belastingadviseurs te creëren?  Zit je vol leuke ideeën die ervoor kunnen zorgen dat het JOB-lidmaatschap voor jonge belastingadviseurs nog waardevoller wordt? Wil je graag een professioneel netwerk opbouwen, ben je jonger dan 35 jaar en minder dan vijf jaar lid van de NOB? Dan is een bestuursfunctie bij de Jonge Orde van Belastingadviseurs (JOB) of een rol binnen de Commissie Vaktechniek of de Activiteitencommissie iets voor jou!
 
Gezocht: Nieuwe bestuursleden JOB
Als bestuurslid help je mee aan het onderhouden van een jongerennetwerk binnen de NOB. Binnen de JOB zijn er drie commissies: de Commissie Vaktechniek, de Activiteitencommissie en de commissie JOB-borrels. Een deel van de bestuursleden stuurt deze commissies aan. Daarnaast bestaat het bestuur uit een voorzitter, een penningmeester, een secretaris, een bestuurslid communicatie en is een bestuurslid afgevaardigde in de jaarcongrescommissie van de NOB. De voorkeur gaat uit naar JOB’ers die al enige bestuurlijke ervaring hebben en minimaal een jaar lid zijn van de NOB zodat zij al wat meer bekend zijn met de activiteiten van de JOB. JOB’ers die werken op een kantoor dat al in het JOB-bestuur vertegenwoordigd is (Deloitte en Ruitenburg Adviseurs & Accountants), komen niet in aanmerking. Meer informatie over de JOB en de huidige bestuursleden kun je vinden op onze website.
 
Gezocht: Nieuwe leden Commissie Vaktechniek
Vind je het leuk om een keer per jaar een fiscaal inhoudelijke lezing te organiseren bij jou op kantoor en daarbij zelf na te denken over een interessante spreker en onderwerp? Dan is de Commissie Vaktechniek iets voor jou! Naast de organisatie van de lezing schrijf je ook een verslag voor publicatie op de website. JOB-leden die werken op hetzelfde kantoor incl. standplaats als een commissielid dat al in de Commissie Vaktechniek is vertegenwoordigd, komen in beginsel niet in aanmerking. Hieronder staat het overzicht van de kantoren en standplaatsen van de commissieleden:

  • Grant Thornton – Rotterdam
  • Deloitte – Amsterdam
  • AKD – Amsterdam
  • DLA Piper – Amsterdam
  • KPMG Meijburg – Eindhoven
  • Taxand – Amsterdam
  • EY - Rotterdam

Gezocht: Nieuwe leden Activiteitencommissie
De afgelopen jaren heeft de Activiteitencommissie een aantal succesvolle events (Canal Cruise, Escape Room, wijnproeverij) georganiseerd. Het jaarlijkse JOB-feest maakt daar ook onderdeel van uit. Vind je het leuk om uitjes te organiseren waar JOB-leden kunnen netwerken, dan is de Activiteitencommissie iets voor jou! JOB-leden die werken op hetzelfde kantoor incl. standplaats als een commissielid dat al in de Activiteitencommissie is vertegenwoordigd komen in beginsel niet in aanmerking. Hieronder staat het overzicht van de kantoren en standplaatsen van de commissieleden:

  • EY - Rotterdam
  • KPMG Meijburg- Rotterdam
  • Crowe Foederer - Amsterdam

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, dan kun je vóór 1 mei 2020 een korte reactie met motivatie mailen naar Nalan Baykal (n.baykal@nob.net). Vermeld daarbij duidelijk of je in aanmerking wilt komen voor het JOB-bestuur, de Commissie Vaktechniek of de Activiteitencommissie.

Over de JOB
In 1998 werd het initiatief genomen tot de oprichting van de Jonge Orde van Belastingadviseurs (JOB). De JOB is een commissie van de NOB. Door het organiseren van diverse (vaktechnische- en informele activiteiten) op regionaal en landelijk niveau, streeft de JOB ernaar een hechtere band tussen jonge belastingadviseurs te creëren om zo het vak van belastingadviseur nog aantrekkelijker te maken.