Verdiepingscursus Documentatieverplichtingen / Transfer pricing wetgeving wereldwijd

maandag 29 januari 2018
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. B.J. van der Klok en mr. L.P. van den Kommer
Tijdsduur: 
van 09.45 - 17.15 uur
Locatie: 
Conferentiecentrum Woudschoten te Zeist
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op maandag 29 januari 2018 vindt de  verdiepingscursus 'Documentatieverplichtingen / Transfer pricing wetgeving wereldwijd' plaats. Docenten zijn mr. B.J. van der Klok (Deloitte) en mr. L.P. van den Kommer (TP Tuned).

Het betreft een verdiepingscursus die zich richt op gewone leden die werkzaam zijn in de TP-praktijk en de International Tax-praktijk.

Transfer pricing is een groeiende tak van sport, en bij belastingkantoren groeit het besef dat het noodzakelijk is mensen daarin te trainen. In het najaar van 2016 is daarom de beroepsopleiding uitgebreid met specialistencursus (12 dagdelen) voor aspirant-leden die in de praktijk al met Transfer Pricing bezig zijn. Deze cursussen zijn in 2017 ook aangeboden in het Programma Permanente Educatie en worden in 2018 herhaald. De inhoud is aangepast aan de doelgroep.

De kosten voor deelname bedragen € 390 ,- (excl. BTW). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag voor de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.