VINDT ONLINE PLAATS Optimale BV-structuur in goede en slechte tijden

maandag 29 november 2021
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. drs. R.J.M.M. van den Hurk
Tijdsduur: 
16.00 uur - 19.45 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3

Naar aanleiding van de persconferentie van 26 november en de aangescherpte maatregelen vindt deze cursus online in ZOOM plaats.

Op maandag 29 november 2021 vindt de cursus ‘Optimale BV-structuur in goede en slechte tijden’ plaats. De cursus is een verdiepingscursus bedoeld voor gewone leden van de NOB die in de dagelijkse praktijk te maken hebben met BV-structurering. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Opzet van een optimale BV-structuur zowel voor goede tijden als voor slechte tijden
  • Fiscale aspecten van beëindiging en overdracht van (een onderneming in) een BV, met name in slechte tijden

Ingegaan wordt op alle fiscale deelgebieden die relevant kunnen blijken: vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting, loonbelasting, omzetbelasting, overdrachtsbelasting.  

Docent is mr. drs. R.J.M.M. van den Hurk (zelfstandig belastingadviseur en bedrijfsjuridisch adviseur te Zeist).     

Het  programma kan onderaan deze pagina worden gedownload.

De cursus maakt onderdeel uit van het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden. Deze cursus werd in de voorgaande jaren aangeboden onder de titel 'BV-structurering en beëindiging/overdracht (onderneming in) BV'. Met ingang van 2019 zijn de inhoud en titel aangepast aan de actualiteit.

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst 100%.  Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval is wel € 50 administratie- kosten verschuldigd.

CoronaCheck
Deze locatie volgt de instructies van de overheid op. Bij toegang wordt aan elke gast gevraagd om een coronatoegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of geprint op papier) en een geldig legitimatiebewijs te laten zien. U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Een negatieve zelftest is geen geldig bewijs. Via www.testenvoortoegang.org kunt u een gratis test aanvragen. Binnen één uur is de uitslag bekend. De ophaalcode van de negatieve testuitslag is in te vullen in de CoronaCheck-app.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw Persoonlijke Pagina, of via de link onderaan deze pagina.