WEGENS ONVOLDOENDE ANIMO GAAT DEZE ACTIVITEIT NIET DOOR: MOB: BBQ-cruise door de Amsterdamse grachten op 5 september 2019

donderdag 05 september 2019
Activiteit: 
BBQ-cruise door de Amsterdamse grachten
Tijdsduur: 
Aanvang: 19.00 uur (uiterlijk 18.45 uur aanwezig zijn) tot 21.00 uur
Locatie: 
Olympisch Stadion steiger te Amsterdam
PE-uren: 
nvt

Na het succes van vorig jaar en de vraag om extra activiteiten organiseert de MOB op donderdag 5 september 2019 wederdom een BBQ-cruise door de Amsterdamse grachten. Dit evenement is de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje op een gezellige en informele wijze bij te praten met oud-collega’s en andere bekenden, of om nieuwe contacten te leggen.

De boot zal vertrekken om 19.00 uur. Deelnemers worden daarom verzocht om uiterlijk 18.45 uur aanwezig te zijn. De boottocht duurt tot 21:00 uur.
Opstaplocatie: de steiger aan de achterkant van het Olympisch Stadion.

De opstaplocatie is goed bereikbaar per auto, per fiets of met het openbaar vervoer.
Bij mooi weer kunnen het dak en de ramen van de boot open. Vergeet dus geen warme kleren mee te nemen. Bij slecht weer gaan het dak en de ramen dicht en kan de boottocht dus gewoon doorgaan.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze activiteit. Wie zich echter opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail (n.baykal@nob.net). Bij annulering na 28 augustus wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet vijf tot tien jaar als universitair gevormd fiscalist werkzaam zijn in het vak. Ook dient hij of zij NOB-lid te zijn. Het gaat in 2019 om de leden die zijn toegelaten in de periode 1 januari 2009 t/m 31 december 2013.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina; daarvoor moet je je account hebben geactiveerd en ingelogd zijn. Het maximum aantal deelnemers voor de boottocht met warm buffet bedraagt 35. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding (er geldt een maximum van vijf deelnemers per kantoor). Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden je snel aan te melden.

*MOB

Het NOB-ledenbestand kent verschillende groepen. De twee uitersten zijn de beginners aan de ene en de adviseurs met meer dan tien jaar werkervaring aan de andere kant. Daartussen functioneert een derde groep: adviseurs die vijf tot tien jaar actief zijn in het vak als universitair gevormd fiscalist. Het gaat in 2019 om de leden die zijn toegelaten in de periode 1 januari 2009 t/m 31 december 2013. De Medior Orde van Belastingadviseurs (MOB) organiseert bijeenkomsten om deze leden nauwer met elkaar, maar ook met professionals uit het bedrijfsleven in contact te brengen. Achterliggende gedachte is dat het vak na vijf jaar anders en veelzijdiger wordt en dat het nuttig is daarover te praten met beroepsgenoten die in dezelfde situatie verkeren.