Wet Bronbelasting 2021 (inclusief de gevolgen onder belastingverdragen en het Unierecht)

woensdag 11 maart 2020
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. S.R. Pancham en drs. J. van der Struis
Tijdsduur: 
van 09.45 uur - 17.15 uur
Locatie: 
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op 11 maart 2020 kunt u deelnemen aan de PE-cursus Wet Bronbelasting 2021 (inclusief de gevolgen onder belastingverdragen en het Unierecht). Deze cursus is bedoeld voor gewone leden van de NOB die zich in de praktijk bezighouden met grensoverschrijdende rente-/royaltybetalingen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wet Bronbelasting op interest en royalty’s
  • De relatie met:
    • Belastingverdragen (inclusief PPT)
    • Pillar Two van het OESO BEPS Project 2.0.
    • de EU-Interest-/Royaltyrichtlijn

De docenten zijn mr. S.R. Pancham (KDPS International Tax Counsel) en drs. J. van der Struis (RSM Netherlands Belastingadviseurs N.V).

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw) per dag. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen. 

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.