U bent hier

Wie komt de klankbordgroep ‘Kantoren met minder dan 15 NOB-leden’ versterken?

05 oktober 2022

Welke leden willen een bijdrage leveren om de belangen van de kleine kantoren binnen de NOB te behartigen? Binnenkort komen in de klankbordgroep ‘Kantoren met minder dan 15 NOB-leden’ - met Pieter Asjes (lid van het Algemeen Bestuur van de NOB) als voorzitter - weer een aantal plaatsen vrij. Deze klankbordgroep is een belangrijke informatiebron voor het NOB-bestuur als het gaat om relevante informatie over de specifieke en meer algemene onderwerpen en dilemma’s waarmee kleinere kantoren in de dagelijkse praktijk te maken hebben. Denk daarbij aan de Beroepsopleiding en de Permanente Educatie, de beroeps- en gedragsregels en horizontaal toezicht.

Maar het NOB-bestuur geeft ook de klankbordgroep regelmatig feedback over wat het met de aangedragen informatie wil doen of heeft gedaan. Voorop staat dat de belangen van de kleine kantoren net zo goed behartigd worden als die van de middelgrote en grote.

Wie kunnen reageren?
Leden die werken bij een kantoor met minder 15 NOB-leden en zich voor deze groep in willen zetten kunnen zich uiterlijk 1 november a.s. aanmelden bij Denise Hoogendoorn via d.hoogendoorn@nob.net. We houden bij de samenstelling van de klankbordgroep rekening met een zo goed mogelijke afspiegeling van het ledenbestand.