Winter School Estate Planning

dinsdag 28 januari 2020
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
prof. mr. T.J. Mellema-Kranenburg, mr. A.M.A. de Beer, mw. mr. dr. M.J. Hoogeveen, drs. S.D. van Hout RA RV en drs. C. Denneboom RV RAB
Tijdsduur: 
van 10.00 uur - 17.30 uur
Locatie: 
Hotel Ernst Sillem Hoeve te Den Dolder
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

In samenwerking met de sectie Estate Planning organiseert de NOB in het kader van het Programma Permanente Educatie op 28 januari 2020 een 'Winter School Estate Planning'.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • De civiele component van het huwelijksvermogens- en erfrecht
    Inleider: prof. mr. T.J. Mellema-Kranenburg (hoogleraar Familievermogensrecht Universiteit Leiden, Verhees Notarissen)
  • Bedrijfsopvolging
    Inleiders: mr. A.M.A. de Beer (Grant Thornton) en mw. mr. dr. M.J. Hoogeveen (docent Universiteit Tilburg en werkzaam bij de Belastingdienst)
  • De do’s en don’ts van fiscale waarderingen
    Inleiders: drs. S.D. van Hout RA RV (Belastingdienst Grote Ondernemingen Eindhoven) en drs. C. Denneboom RV RAB (ValuePro)

Het volledige programma kan onderaan deze pagina worden gedownload.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 30 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.