WORDT VERPLAATST Bescherming van (familie)vermogen over de generaties (nieuwe datum volgt)

donderdag 23 april 2020
Activiteit: 
PE-seminar
Inleider(s): 
mr. A.E. de Leeuw en mr. M.A.M. van Steensel
Tijdsduur: 
van 14.25 uur - 19.30 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
4

BELANGRIJK: Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus wordt deze bijeenkomst (oorspronkelijke datum: 23 april) verplaatst. De nieuwe datum is nog niet bekend. Zodra de nieuwe datum bekend is, ontvangen de deelnemers die geplaatst zijn een save the date, zodat zij de datum kunnen reserveren. Als bekend is dat de bijeenkomst definitief doorgaat, ontvangen de deelnemers die zijn geplaatst bericht. Zij hebben dan nog een week de tijd om kosteloos te annuleren.

Op 23 april organiseert de SOB in het kader van het Programma Permanente Educatie in samenwerking met de sectie Estate Planning het PE-Seminar ‘Bescherming van (familie)vermogen over de generaties’. Het seminar geeft een overzicht van de meest relevante onderwerpen en gaat dieper in op een aantal praktische aspecten die de adviseur tegenkomt in de praktijk o.a. tools en voor- en nadelen in de (fiscale) planning. Het seminar is met name bedoeld voor de generalist voor wie Bescherming van (familie)vermogen onderdeel uitmaakt van een breder takenpakket en die behoefte heeft aan overzicht en op een aantal onderwerpen verdieping zoekt. Het seminar is niet bestemd voor de superspecialisten.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Civiele en fiscale aspecten: Bewind
  • Civiele en fiscale aspecten: Certificering
  • Civiele en fiscale aspecten: Fonds voor gemene rekening
  • Civiele en fiscale aspecten: APV

Inleiders zijn mr. A.E. de Leeuw en mr. M.A.M. van Steensel.

De kosten voor deelname bedragen € 260,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding.

Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 50 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 30. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina of via de link onderaan deze pagina.