WORDT VERPLAATST - Formele aspecten van Transfer Pricing

maandag 15 november 2021
Activiteit: 
PE-seminar
Inleider(s): 
dr. T.C. Gerverdinck, mr. H.D. Bebingh, mr. F.R. Herreveld, mw. drs. E. Steeghs RA, mw. mr. A.E.M. de Vries, D.P. Siero Msc, mr. J.K.H. van Dam, drs. T.A. Wiertsema, S.J. Kerkvliet LLM en mr. F.W.G. Braken
Tijdsduur: 
van 16.00 - 19.45 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3

Deze bijeenkomst wordt verplaatst naar 2022. Zodra er een nieuwe datum bekend is ontvangen alle deelnemers, die zich voor deze cursus hebben aangemeld, nader bericht.

Op maandag 15 november a.s. organiseert de SOB een PE-seminar ‘Formele aspecten van Transfer Pricing'. Deze bijeenkomst is bedoeld voor gewone leden van de NOB.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Procederen, boetes, opzet
  • Multi-laterale gegevensuitwisseling en samenwerking
  • Interne vastlegging
  • MAP

Inleiders zijn dr. T.C. (Tjebbe) Gerverdinck (Loyens & Loeff), mr. H.D. (Herman) Bebingh (Vaktechnisch coördinator Formeel recht Belastingdienst Grote ondernemingen Noordoost bij Ministerie van Financiën), mr. F.R. (Frank) Herreveld (Herreveld VanSprundel & partners), mw. drs. E. (Ellen) Steeghs RA (Belastingdienst), mw. mr. A.E.M. (Alberta) de Vries (Stahl), D.P. (Daan) Siero Msc (Nike), mr. J.K.H. (Harmen) van Dam (Loyens & Loeff), drs. T.A. (Taco) Wiertsema (Atlas), S.J. (Stef) Kerkvliet LLM* (Ministerie van Financiën) en mr. F.W.G. (Freek) Braken* (Ministerie van Financiën).
* Inleiders spreken op eigen titel

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail (peprogramma@nob.net) mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats via de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

CoronaCheck
De locatie volgt de instructies van de overheid op. Bij toegang wordt aan elke gast gevraagd om een coronatoegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of geprint op papier) en een geldig legitimatiebewijs te laten zien. U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Een negatieve zelftest is geen geldig bewijs. Via www.testenvoortoegang.org kunt u een gratis test aanvragen. Binnen één uur is de uitslag bekend. De ophaalcode van de negatieve testuitslag is in te vullen in de CoronaCheck-app.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 50 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 30. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.